Buah mendapat namanya daripada warnanya. Dentum Otak Jawapan

Buah mendapat namanya daripada warnanya. Dentum Otak Jawapan

Hai,

Saya ingin memperkenalkan anda kepada catatan blog ini Dentum Otak Buah mendapat namanya daripada warnanya. Jawapan . Saya yakin anda telah menjumpai beberapa perkataan, tetapi mereka mempunyai banyak, bukan sahaja. Dan sebelum menyelami kata-kata itu, saya dapat menjamin bahawa kata-kata itu hanya membantu permainan. Banyak dari mereka sukar sehingga anda dapat memeriksanya sebelum kembali ke permainan. Saya juga ingin menyebutnya Dentum Otak Jawapan Anda boleh mencari jawapan dalam semua kategori. Anda mungkin juga mendapati bahawa banyak kata bonus disebutkan dalam jawapan utama. Anda boleh membantunya untuk mengumpulkan bonus tambahan.

Dentum Otak Buah mendapat namanya daripada warnanya. Jawapan:

Tahap ini “Buah mendapat namanya daripada warnanya.” dibina dengan huruf. Perkataan anagram yang dijumpai ditunjukkan di bawah :

  • OREN

Saya pasti kata-katanya betul kerana saya sendiri memeriksanya. Tetapi jika anda mempunyai pertanyaan mengenai perkara itu, cukup komen topik tersebut . Melukis perkataan yang hilang dalam topik adalah sesuatu yang telah anda lakukan. Tahap seterusnya mungkin mempunyai keperluan yang serupa, jadi untuk itu ( Dentum Otak Tahap baru akan datang tidak lama lagi! ), jika anda mahu menonjol.

Terima kasih

Tinggalkan Balasan