Word Riddles Megoldások

Word Riddles Megoldások

Játszott már valamilyen játékot, de elveszettnek találta magát egy kihívást jelentő feladatban, ahol nem tudta meghaladni a szintet? Kényszerítette, hogy lenyomja magától a billentyűzetet és az egeret, így dühbe merülve a kudarc miatt? Noha ez teljesen érthető, ha vereségnek érezzük magunkat, és sírva esünk, csapatunk itt van, hogy kezet adjon Önnek, és a végcélhoz emelje, teljes siker! !
Felismertük a Word Riddles nehézségeit (csodák szavai), de ez nem akadályozhatja meg abban, hogy újra és újra próbálkozzon! A szójátékok célja a mentális képességek edzése a kognitív képességek gyorsabb feldolgozásához! Tehát nyugodjon meg, és szüntesse meg a stresszt, mivel ez az útmutató segít megoldani ezeket a meglehetősen bosszantó szinteket.
Tegyük fel, hogy elakadt egy bizonyos szinten, és hamarosan feladja! Fogja meg a lovait, és kísérje meg Önt a szint befejezése felé. Most ismét vegye fel a telefont, és nagyon figyeljen a napi szintű frissítésekre a válaszokról. Csapatunk szinte az összes nehéz feladatot elvégezte az Ön számára, az egyetlen dolog, amire szükségünk van, hogy visszanyerje figyelmét és akaratát a Word Riddles játékára.
Ez a válasz az első 1000 szintre a Word Riddles játékban:

Word Riddles Megoldások

Köszönöm a látogatást.
Ha további bónuszszava van, vagy kérdezni szeretne valamit, kérjük, írjon nekünk egy megjegyzést.
Üdvözlettel

Vélemény, hozzászólás?