WOW Hrvatski

WOW Hrvatski

Jeste li ikada igrali igru, ali ste se izgubili u izazovnom zadatku u kojem niste mogli prijeći razinu? Je li vas natjeralo da udaljite tipkovnicu i miša od sebe, pa vas pali bijes zbog neuspjeha? Iako je to potpuno razumljivo osjećati se poraženim i srušiti se u suze, naš je tim ovdje da vam pruži ruku i podigne vas do vašeg krajnjeg cilja, krajnji hit! !
Prepoznajemo poteškoće WOW-a (riječi čuda), ali to vas ne bi smjelo spriječiti u ponovnom pokušaju! Cilj igre riječi je osposobiti vašu mentalnu sposobnost za brži proces kognitivnih vještina! Zato se odmorite i oslobodite se stresa jer će vam ovaj vodič pomoći da riješite ove prilično dosadne razine.
Recimo da ste zapeli na određenoj razini i da ćete uskoro odustati! Držite svoje konje i dopustite nam da vas ispratimo do završetka nivoa. Sada ponovno primite te ruke na telefon i budno pazite na naša svakodnevna ažuriranja o odgovorima na razini. Naš tim učinio je gotovo sve teške poslove za vas, jedino što nam treba da privučemo pažnju i volju za igranjem WOW-a.
Ovo su odgovori svih prvih 1000 razina u igri WOW:

Hvala na posjeti.
Ako imate dodatne bonus riječi ili želite nešto pitati, dajte nam komentar.
Pozdrav

Odgovori